Book en rundvisning
Festlokaler på Sjælland med tilhørende park

Lokaler og park til din fest, Bryllup, fødselsdag og meget mere...

Book en fremvisning af lokalerne

Fantastiske omgivelser til en uforglemmelig begivenhed

Udlejningskoncept

Bryllup, fødselsdag og andre festlige events. Skal du afholde en festlig begivenhed eller event så kan du leje Enkesædet. Når du lejer Enkesædet til din begivenhed er det inklusiv Køkken, Toilet faciliteter samt park til den festlige begivenhed. 

Parken kan indrettes med flot dekoreret telt med gulv samt varmekanoner, borde, stole service eller hvad du ellers måtte ønske. Vi hjælper gerne med at gøre jeres begivenhed uforglemmelig.
udlejningskoncept

Din fest i unikke rammer

Vi tilbyder flotte omgivelser og mulighed for at du kan holde en fantastisk fest. Vi hjælper dig godt i gang med dit arrangement så det bliver en god oplevelse.

Book en fremvisning

Unik Park

Her lejer du parken hvor arrangementet afholdes. Hos os kan du leje telt med gulv og varmekanoner. Vi sørger for opsætning og nedtagning borde, stole m.m. i er selvfølgelig også meget velkommen til at indrette parken selv.

Dekoration & pynt

Vores dygtige dekoratører hjælper gerne med opsætning og dekorering til jeres arrangement. Vi udlejer også pynt, højtalere med opsætning og nedtagning og hvad i ellers kunne tænke jer.

Mad og drikke

I står som udgangspunkt selv for mad og drikke, men såfremt det ønskes har vi samarbejdspartnere der kan hjælpe jer med dette.

Vi hjælper gerne med at sammensætte den perfekte festdag

Vores koncept er at når man booker godset til fest, møde eller event, så booker man hele underetagen inklusiv parken, så der er massere af plads til at gøre din dag fantastisk.

Hvis du har brug for hjælp står vores professionelle team og  samarbejdspartnere til dekorering, catering, aktiviteter eller andet, så det bliver en uforglemmelig dag.

Konceptet

I lejer er fuldt etableret køkken som i selv kan benytte jer af eller hvis i har cateringpersonale samt parken hvor festen og aktiviteter afholdes.

Festen afholdes i parken i et telt som kan rumme mellem 30 - 300 personer. I vælger selv hvordan i vil indrette parken så den passer til jer, men vi kan også bestille telt med gulv, varme kanoner gennem vores samarbejdspartnere hvis dette ønskes.

Kom forbi og se vores lokaler og omgivelser.
du kan også ringe til os på 61262848
Book en Rundvisning
Tilkøb

Aktiviteter, lys, lyd Pavilloner & flagalle

Aktiviteter

Benyt parken til kongespil, petanque og andre havespil som i har lyst til. Hvis i kunne tænke jer andre aktiviteter på dagen som SUMO brydning, toilet ræs eller andet så står vores samarbejdspartnere klar til at hjælpe. 

Flagalle

Byd dine gæster velkommen med en flagalle der gør enhver begivenhed storslået at ankomme til.

Pavilloner og pynt

Vores dekoratør Susanne har stor erfaring inden for dekorering. Hun har dekoreret på store danske og udenlandske messer og til utallige events. Skal i dekoreret jeres event så er i, i trygge hænder.

Festlokaler i helt unikke omgivelser 

Enkesædet er i magiske omgivelser omgivet af frodig og rolig natur i en fredelig atmosfære, men alligevel kun 35 minutter fra København. Den originale arkitektur og det minimalistiske design er en vej tilbage til danske historiske lokaler og livsstil. Vær en del af begivenhederne, og genskab dit sind med vores oplevelser i hele Enkesædet.
Virksomhed
Enkesædet (a part of Nordicbizz)
Munkholmvej 370
Telefon: +45 61 26 28 48
Email: info@enkesaedet.dk
CVR-nummer: 35024530
Åbningstider
Mandag 8:00 – 16:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag 8:00 – 16:00
Torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Følg os på sociale medier
© Mediahouse Denmark
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram