Book en rundvisning
Fest på Sjælland med tilhørende park

Stor park til din fest, Bryllup, fødselsdag og meget mere...

Book en fremvisning af området

Fantastiske omgivelser til en uforglemmelig begivenhed

Udlejningskoncept

Bryllup, fødselsdag og andre festlige events. Skal du afholde en festlig begivenhed eller event så kan du leje Enkesædet. Når du lejer Enkesædet til din begivenhed er det inklusiv Køkken, Toilet faciliteter samt park til den festlige begivenhed. 

Parken kan i indrette med flot dekoreret telt med gulv samt varmekanoner, borde, stole service eller hvad du ellers måtte ønske, til jeres uforglemmelige begivenhed.
udlejningskoncept

Din fest i unikke rammer

Vi tilbyder flotte omgivelser og mulighed for at du kan holde en fantastisk fest. Vi hjælper dig godt i gang med dit arrangement så det bliver en god oplevelse.

Book en fremvisningSe prisliste

Unik Park

Her lejer du parken hvor arrangementet afholdes. Du kan indrette parken lige som du ønsker. 

Dekoration & pynt

I er meget velkommen til at medbringe eller booke eget dekoration til festen. Hvis i har lyst kan i også leje pynt, højtalere, flag ale m.m. hos os.

Mad og drikke

I står som udgangspunkt selv for mad og drikke, men såfremt det ønskes har vi samarbejdspartnere der kan hjælpe jer med dette.

Den perfekte festdag

Vores koncept er at når du booker Enkesædet til fest eller event, så booker man køkken, toiletter og den flotte park, så der er massere af plads til at gøre din dag fantastisk.

Hvis du har brug for hjælp står vores professionelle team klar til at hjælpe med anbefalinger til catering, aktiviteter eller andet, så det bliver en uforglemmelig dag.

Konceptet

I lejer køkken som i selv kan benytte jer af eller hvis i har cateringpersonale, samt parken hvor festen og aktiviteter afholdes.

Festen afholdes i parken, om i booker et telt eller afholder det under åben himmel er op til jer. I vælger selv hvordan i vil indrette parken så den passer til jer.

Kom forbi og se vores lokaler og omgivelser.
du kan også ringe til os på 61262848
Book en Rundvisning
Tilkøb

Aktiviteter, lys, lyd Pavilloner & flagalle

Aktiviteter

Benyt parken til kongespil, petanque og andre havespil som i har lyst til. Hvis i kunne tænke jer andre aktiviteter på dagen som SUMO brydning, toilet ræs eller andet så står vores samarbejdspartnere klar til at hjælpe. 

Flagalle

Byd dine gæster velkommen med en flagalle der gør enhver begivenhed storslået at ankomme til.

Pavilloner og pynt

Vi udlejer pavilloner, pynt og højttalere. I er selvfølgelig også velkommen til at medbringe jeres egen dekoration.

Festlokaler i helt unikke omgivelser 

Enkesædet er i magiske omgivelser omgivet af frodig og rolig natur i en fredelig atmosfære, men alligevel kun 35 minutter fra København. Den originale arkitektur og det minimalistiske design er en vej tilbage til danske historiske omgivelser og livsstil. Vær en del af begivenhederne, og genskab dit sind med vores oplevelser i hele Enkesædet.
Virksomhed
Enkesædet (a part of Nordicbizz)
Munkholmvej 370
Telefon: +45 61 26 28 48
Email: info@enkesaedet.dk
CVR-nummer: 35024530
Åbningstider
Mandag 8:00 – 16:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag 8:00 – 16:00
Torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Følg os på sociale medier
© Mediahouse Denmark
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram